Notícies:

Ramon Bassa farà el pregó de la Fira del Llibre 2023

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

Per un errada de l’organització Ben Clark no podrà ser divendres al Born

La inauguració de la Fira s’unificara en un sol acte que començarà a les 18h al Born

El professor emèrit de Didàctica de les Habilitats Lingüístiques de la UIB i autor de la col·lecció De mica en mica, Ramon Bassa, serà l’encarregat de fer el pregó de la 41a edició de la Fira del Llibre de Palma. El Gremi de Llibreters de Mallorca ha hagut d’improvisar un canvi en l’acte inaugural de la fira, ja que l’escriptor eivissenc (que constava al programa inicial) no havia rebut la invitació per un error de l’organització. Clark ha asegurat que li és impossible participar-hi.

La resta del programa es manté igual, amb un extensibilidades programa d’activitats que inclouen presentacions de novetats editorials, signatures dels autors, tallers, contacontes, recitals de poesía i relats eròtics, concerts i un homenatge a Maria Antònia Oliver, i un altre a Antoni Serra.

Més d’una trentena d’escriptors que presenten novetats editorials seran, durant aquests deu dies, a Palma per presentar les seves obres i signar llibres, ja sigui als espais comuns habilitats pel gremi, al recinte firal, com als estands individuals de les diferents llibreries. Entre els autors que han confirmat la seva presència destaquen noms com Sebastià PortellImma MonsóMegan MaxwellSandra MiróKraoRebeca StonesCatalina AlouDora MuñozIrene Solanich-SanglasRaquel Gámez-SerranoMiquel Àngel BallesterCarla NymanMíriam TiradoMarta LeónLuna JavierreDefredsMaría EsclápezGabriel Bibiloni o Alice Kellen.

22 LLIBRERIES OMPLEN EL BORN

Segueix-nos a les xarxes socials!