Paula Bonet pinta el cartell de la Fira del Llibre de Palma 2019

Notícies:

Paula Bonet pinta el cartell de la Fira del Llibre de Palma 2019

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

L’artista valenciana Paula Bonet ha dissenyat el cartell de la XXXVII de la Fira del Llibre de Palma que se celebrarà en el Passeig del Born els dies 31 de maig al 9 de juny de 2019.

El protagonisme del cartell és per a una dona jove, pintada en blanc i negre, que llegeix, concentrada i absorta, un llibre. Tota la força de la pintura és per als seus ulls. La nota de color, en forma de raig de llum, sembla sortir del llibre. La pintura per al cartell de la Fira del Llibre de Palma segueix la línia artística de Bonet, qui pinta sovint retrats i afirma que un rostre ho reflecteix tot perquè ajuda a entendre el pas del temps.

En paraules de l’artista: “La idea és la lectura com a salvació. Com et dóna preguntes i algunes respostes i com t’apropa a ser millor persona. La lectura t’allunya d’un lloc únic i castrant i et dona la possibilitat d’adoptar diferents punts de vista que enriqueixen l’intel·lecte i la pròpia experiència. Quan llegeixo m’eleve. Quan em sento mediocre o miserable llegeixo i sane”.

Paula Bonet (Vila-real 1980) és pintora. Es va llicenciar en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, va completar la seva formació a Nova York, Santiago de Xile i Urbino. El seu treball, carregat de poesia, se centra en el gravat, la pintura a l’oli i la il·lustració. Ha escrit i il·lustrat llibres com Roedores o Cuerpo de embarazada sin embrión. L’octubre de 2018 va rebre la Medalla de Mèrit Cultural de la Generalitat Valenciana.

Segueix-nos a les xarxes socials!