Blog: Microrelats d’estiu. Part II: Carla

Microrelats d'estiu:

CARLA

La Carla està nerviosa, ha revisat la llista de les coses que ha de portar dins les maletes almenys unes 10 vegades, i sí, ho du tot. Va començar a preparar-les cinc dies abans.

Primer va col·locar la roba a l’estil tradicional, però no li bastava. Després ho va intentar amb el format de na Marie Kondo, però va trobar que arribaria tot molt arrugat, i això no podia ser. Finalment va anar a la botiga del cantó, ja que la seva veïnada li havia dit que hi venien unes bosses que tenien un forat per ficar l’aspirador i així redui-ne volum.

La bossa de mà també l’ha revisada unes 15 vegades aproximadament. Duu la cartera, amb efectiu per si la targeta fallàs, duu el DNI i també el carnet de conduir, però a una altra cartera, per poder tenir document d’identificació si perdés alguna de les dues. Duu una mascareta de recanvi, l’altra la durà penjada al coll. Ha ficat gel de mans, en petit format, uns caramels i una llibreta petita amb un boli enganxat a les anelles.

Té damunt la tauleta de nit tres dels llibres que vol llegir aquest estiu, vol triar-ne un. El que l’acompanyi en el trajecte, un avió que la porta a prop dels seus pares, que fa mesos que no veu. Maleïda pandèmia. Fica a la bossa Reis del Món, d’en Sebastià Alzamora, sap que se l’acabarà,i li sembla un gran llibre per deixar a cals seus pares perquè coneguin una mica més i millor la literatura de Mallorca.

Què signifiquen per a tu els llibres aquest estiu?

Comparteix a les teves xarxes!

Segueix-nos a les xarxes socials!