Blog: Llibres per a acabar bé l’estiu (part 1)

Maria Valls, de la llibreria Abacus ens recomana:

Heartstopper. Noi coneix noi

Autora: Alice Oseman

Gènere: Còmic/Novel·la Gràfica

Edat recomanada: a partir de 13 anys

Sinopsi: Es tracta d’una obra que xerra sobre l’enamorament, l’adolescència i totes les vicissituds que això suposa d’una manera molt tendra i senzilla que pot commoure a tothom. És una obra que ens mostra el que es formar part del col·lectiu LGTBIQ durant l’adolescència i els problemes que provoca la falta de comunicació i comprensió tot i el que ja s’ha “avançat”. Es una obra molt tendra i actual que ens permet rememorar el primer amor i que a més ens mostra tot el que ens queda per aprendre com a societat per arribar a donar lloc a entorns més segurs de manera col·lectiva.

Ideal per a… llegir d’una tirada i emocionar-se.  

Catalina i Miquel, de la llibreria S'Estany ens recomanen:

Carpe Momentum

Autora: Biel Mesquida

Gènere: Poesia

Edat recomanada: per a totes les edats

Sinopsi: No sé qui va dir que la infantesa és el paradís dels sentits, una pàtria feta de sensacions: els primers aromes, els primers sabors, les primeres visions, les primeres cançons, les primeres carícies. Biel Mesquida assegura que el paradís dels sentits no és únicament patrimoni de la infantesa o de l’adolescència, ho és de qualsevol edat. El poeta és un caçador d’instants guiat per la sensibilitat. Una sensibilitat que es desperta amb el frec i el contacte diari amb les coses, els paisatges, les persones i, també, a partir de la lectura.

Ideal per a… llegir ara. Aquest moment únic i irrepetible, per llegir, rellegir i submergir-se en les profunditats d’aquest cant a la vida que és CARPE MOMENTUM de Biel Mesquida. Bona lectura!  

Neus Mateu, de la llibreria Es Raconet ens recomana:

Las llaves de los sueños

Autora: Ana Meilán

Gènere: Àlbum il·lustrat

Edat recomanada: més de 3 anys

Sinopsi: Adele, la nena protagonista d’aquesta història, té una preocupació: a vegades no se sent tranquil·la quan es va al llit, perquè té por de tenir malsons. Apareix llavors la mare de n’Adele: que la reconforta, l’abraça, li fa companyia.

La mare serà l’encarregada d’oferir la clau (mai millor dit) perquè es produeixi el canvi que portarà a la solució de l’assumpte: donarà a la seva filla un manoll de claus, dient-li que cada nit, quan brilli la seva estrella en el cel, aquestes claus l’acompanyaran en una nova aventura.
 
És un conte amb doble missatge: no sols es limita a parlar dels somnis que vivim quan dormim, sinó també de tots els que desitgem complir i en els quals hem de confiar perquè cadascun de nosaltres té la seva pròpia personalíssima clau que obre el seu somni.
 
Ideal per a… llegir en familia. 

Aviat tindreu noves recomanacions dels nostres llibreters i llibreteres. Estau atents!

Comparteix a les teves xarxes!

Segueix-nos a les xarxes socials!