L’escriptora Lucia Pietrelli, pregonera de la 42ena Fira del llibre de Palma

Notícies:

L’escriptora Lucia Pietrelli, pregonera de la 42ena Fira del llibre de Palma

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

La inauguració de la 42ena edició d’aquest esdeveniment se celebrarà dia 31 de maig al passeig del Born i comptarà amb l’actuació de Joan Miquel Oliver. Tant la pregonera Lucia Pietrelli com el músic Joan Miquel Oliver han exercit com a llibreters, tot reivindicant el lema escollit per part del Gremi de Llibreters per a l’edició d’enguany: “Menys algoritmes, més llibreters”

Queda poc més d’una setmana per a l’inici de la Fira del llibre de Palma, esdeveniment organitzat pel Gremi de Llibreters de Mallorca que arriba enguany a la seva 42ena edició. La inauguració se celebrarà el pròxim divendres 31 de maig a partir de les 18:30h al passeig del Born i inclourà la lectura del pregó inaugural, enguany a càrrec de l’escriptora Lucia Pietrelli. Serà en un acte conduït per Margalida Mateu que comptarà també amb l’actuació en directe de Joan Miquel Oliver.
Nascuda a Itàlia l’any 1984, Pietrelli és autora d’un dels llibres més venuts a la darrera edició de Sant Jordi a Palma, Deimos. A més, l’autora ha recollit, entre d’altres, el premi Lletra d’Or per la seva anterior novel·la, Lítica. Inicià la seva trajectòria com a poeta amb reculls com Fúria, Violacions, Ortigues i La terra i altres llocs i és també autora de la peça teatral Irene i la terra adormida, estrenada al Teatre Principal de Palma. Actualment treballa com a llibretera de la llibreria Drac Màgic de Palma.

L’acte inaugural se celebrarà a partir de les 18:30h del pròxim divendres 31 de maig i anirà precedida pel passacarrers de The Swingerbrass, que encetarà la festa al passeig del Born a partir de les 17h. La Fira del Llibre de Palma romandrà oberta entre les 10h i les 14h i entre les 16:30h i les 20:30 des del mateix dia 31 fins diumenge 9 de juny.


En els pròxims dies s’anunciarà el programa complet amb totes les activitats, més d’una quarentena, que s’han programat en el marc d’aquuesta edició i que inclouen presentacions, tallers, taules rodones i rutes guiades.

Segueix-nos a les xarxes socials!