L’artista Albert Pinya és l’autor del cartell de la 42ena edició de la Fira del Llibre de Palma

Notícies:

L’artista Albert Pinya és l’autor del cartell de la 42ena edició de la Fira del Llibre de Palma

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

  • La nova edició d’aquest esdeveniment organitzat pel Gremi de Llibreters de Mallorca se celebrarà entre els dies 31 de maig i 9 de juny al Passeig del Born de Palma
  • El lema per a l’edició d’enguany és “Menys algoritmes, més llibreters”

Amb un simpàtic llibre que fa el gest de la victòria mentre sosté el cap d’un robot amb gest de sorpresa: així es presenta la 42ena edició de la Fira del Llibre de Palma, esdeveniment organitzat pel Gremi de Llibreters de Mallorca, i que compat amb el suport del Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma, que enguany se celebra amb el lema “Menys algoritmes, més llibreters” com a eix transversal.


L’encarregat del disseny del cartell ha estat l’artista palmesà Albert Pinya, reconeixible per les seves singulars figures colorides i aparentment naïf. L’obra de Pinya ha estat exposada a esdeveniments com la Trienal de Milà o el Mac-Museu d’Art Contemporani de Lissone, a Itàlia, així com a Matadero, a Madrid, o a Es Baluard, i ha rebut, entre d’altres, el premi ARCOmadrid de l’associació espanyola de crítics.
L’artista assegura haver-se inspirat en la pintura David amb el cap de Goliat de Caravaggio per al disseny d’un cartell que reivindica l’ofici dels llibreters.
El Gremi de Llibreters de Mallorca fa una crida a tots els ciutadans a participar i assistir a una nova edició de la Fira del Llibre que reunirà a una vintena de llibreries al centre de ciutat.
Pel que fa a la nova edició de la Fira del Llibre de Palma, se celebrarà un any més al Passeig del Born i la inauguració serà divendres dia 31 de maig. A partir de llavors s’han programat més d’una quarantena d’activitats que inclouen presentacions, tallers, taules rodones i contacones, adreçades a tot tipus de perfils i edats.

La programació al complet, així com el nom de l’encarregat de fer-ne el pregó, s’anunciarà durant els pròxims dies.

Segueix-nos a les xarxes socials!