Notícies:

La 39a Fira del Llibre al Passeig del Born de Palma

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

Del 4 al 13 de juny, amb la participació de 17 llibreries del Gremi de Llibreters de Mallorca i un centenar d’activitats programades.

L’edició 39 de la Fira del Llibre, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, torna al Passeig del Born de Palma en les dates habituals. Serà del 4 al 13 de juny, en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En total, hi participen 17 llibreries agremiades, a més d’institucions.

La Fira del Llibre de Palma compta amb el patrocini del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, l’Institut d’Estudis Baleàrics, Nova Editorial Moll, Fundació Mallorca Literària i Combel.

El lema d’enguany és “Roda el món. Torna al Born”, per agrair la feina de totes les persones que en aquests moments de dificultat per la pandèmia han fet que el món segueixi rodant i, sobretot, que no aturi l’activitat cultural i editorial. Tots es trobaran un any més al Passeig del Born de Palma per celebrar-ho, amb seguretat i ganes de cultura.

El pregoner d’aquesta edició número 39 de la Fira serà Sebastià Perelló, professor de llengua catalana i literatura a l’IES Ramon Llull i escriptor. Ha publicat obres com Els darrers de l’illa, Exercicis de desaparició (Premi Bearn 1999) i Mans plegades.

Està previst que se celebrin un centenar d’activitats entre presentacions de llibres, taules rodones, activitats infantils i juvenils, activitats musicals i signatures d’autores i autors.

Enguany es disposarà de dos escenaris a cada banda del Passeig del Born: un més gran, a la part de la Plaça de la Reina i un altre a la part de la Plaça Joan Carles I. La majoria de les activitats seran d’assistència lliure fins a completar el nombre de cadires i per a algunes serà necessari reservar plaça.

Les llibreries d’aquesta Fira del Llibre són 17: Casa del Libro, Drac Màgic, El Corte Inglés, Embat Llibres, Es Raconet, Espai Caramulls, FNAC – Palma, Ínsula Literària, La Biblioteca de Babel, Lila i els contes, Literanta, Llibreria Campus, Llibreria Editorial Finis Africae, Llibres Ramon Llull, Quars Llibres, Quart Creixent i Univers del Còmic.

Segueix-nos a les xarxes socials!