Notícies:

La Fira del Llibre de Palma celebra 40 anys

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

Del 27 de maig al 5 de juny, al Passeig des Born de Palma

Cartell de la Fira del Llibre de Palma 2022

Del 27 de maig al 5 de juny, 19 llibreries del Gremi de Llibreters de Mallorca ompliran el Passeig des Born de Palma amb un centenar d’activitats programades

En 2022, la Fira del Llibre de Palma, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, celebra un aniversari rodó: 40 anys. I ho farà a l’emblemàtic escenari del Passeig des Born de Palma, del 27 de maig al 5 de juny, en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En total, hi participen 19 llibreries agremiades, a més d’institucions.

La Fira del Llibre de Palma compta amb el patrocini del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, la conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, l’Institut d’Estudis Baleàrics, Fundació Mallorca Literària, Combel i Baula i la participació de Nova Editorial Moll.

El lema d’enguany és “Vaig començar a llegir i encara no m’he aturat”, fent referència a la celebració dels 40 anys de la Fira del Llibre de Palma. Són 40 anys de llibreries, de llibres, de llibreters i de llibreteres, 40 anys d’adaptar-se a diferents crisis però la mirada sempre avançant.

Estan previstes un centenar d’activitats entre presentacions de llibres, taules rodones, activitats infantils i juvenils, activitats musicals i signatures d’autores i autors.

Enguany es disposa de dos escenaris iguals a cada banda del Passeig del Born: un, a la part de la Plaça de la Reina i un altre, tocant la Plaça Joan Carles I. Totes les activitats seran d’assistència lliure fins a completar el nombre de cadires.

D’una banda a l’altra del Passeig des Born, les llibreries d’aquesta Fira del Llibre de Palma 2022 són 19:

Hi participen també amb caseta, el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma i Nova Editorial Moll.

Segueix-nos a les xarxes socials!