Notícies:

“Els llibres que voldria llegir”

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

Campanya de Nadal de foment de la lectura del Gremi de Llibreters de Mallorca

Palma.15.12.2016.-  El Gremi de Llibreters de Mallorca engega demà divendres 16 de desembre la seva campanya de Nadal de foment de la lectura amb el lema “Els llibres que voldria llegir”. La campanya està especialment adreçada a lectors i clients de les llibreries de Mallorca amb fills fins als deu anys i té com a objectiu promoure la lectura entre els més petits com a activitat durant les festes nadalenques.  

Un total de dotze llibreries de Mallorca instal·laran bústies per al reis mags on els nins i nines depositaran una carta amb els llibres que voldrien llegir i que es troben entre els seus desitjos per l’any vinent. Finalment, cada llibreria farà un sorteig entre les cartes lliurades i a partir del dia de Reis es repartiran els llibres als nins guanyadors. Les llibreries participants a la campanya de Nadal són Llibres Colom, Drac Màgic, Baobab, Literanta, Lluna, Quart Creixent, Born de Llibres, Embat, La Biblioteca de Babel, Llibres Ramon Llull, Rata Corner i Quars.

Les llibreries participants també acompanyaran a aquesta campanya amb la celebració de conta-contes durant totes les festes, després dels quals els petits podran aprofitar per escriure les cartes als Reis d’Orient per demanar els llibres que volen llegir o regalar. Les activitats podran ser consultades a les xarxes socials del Gremi de Llibreters: Facebook (https://www.facebook.com/gremillibreters.mallorcai  Twitter (https://twitter.com/llibreters).

Així mateix, el Gremi de Llibreters de Mallorca convida a tots els lectors de l’illa a que recomanin les seves lectures per aquest Nadal. A Facebook i a Twitter, amb el hashtag #lecturanadal, els lectors podran donar a conèixer quines han estat les seves lectures preferides i que recomanen a la resta de la comunitat lectora per aquestes festes.

Segueix-nos a les xarxes socials!