El Gremi de Llibreters presenta el dia del llibre el qual es celebrarà el dimarts 23 d’abril  amb el lema ‘Fans de Sant Jordi’

Notícies:

El Gremi de Llibreters presenta el dia del llibre el qual es celebrarà el dimarts 23 d’abril  amb el lema ‘Fans de Sant Jordi’

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?

Més de 30 llibreries i gairebé 200 signatures de llibres ompliran 

el centre de Palma.

Llibreters i les autoritats, a la presentació d’avui matí a la Plaça Major.

Aquest matí s’ha presentat en Roda de Premsa la diada de Sant Jordi que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca. A l’acte han assistit la vicepresidenta i consellera de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Antònia Roca, en representació de l’Ajuntament de Palma, Pilar Ribal; i el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Miquel Ferrer, a més de la il·lustradora de la campanya de comunicació ‘Fans de Sant Jordi’  Flavia Gargiulo.

Diada de Sant Jordi

Un any més el Gremi de Llibreters convida a tota la ciutadania a gaudir de Sant Jordi que es celebrarà el pròxim dimarts 23 d’abril de les 9:30 a 21 hores a diferents carrers de la ciutat així com a les llibreries, que fa setmanes que treballen per tenir-ho tot enllestit.

El recorregut és el mateix que l’any passat, on es trobaran les paradetes de les 30 llibreries que sortiran al carrer en dos eixos: Plaça de Cort – Plaça Major – Carrer de Sant Miquel ; així com Via Roma – La Rambla – Plaça Major. 

Campanya ‘Fans de Sant Jordi’

Des del Gremi s’ha treballat en  una campanya de comunicació que ha començat fa uns dies a les xarxes socials amb el lema ‘Fans de Sant Jordi’ amb la intenció de posar el focus a l’entusiasme i la il·lusió amb la qual es viu la diada en els darrers anys: l’emoció de saber si s’ha encertat amb un regal, la impaciència amb el que esperen el dia els més lletraferits,  l’alegria  de compartir un moment amb el teu escriptor o la passió amb la que la viuen els enamorats, en tot cas una festa carregada d’emocions.

Les il·lustracions d’aquesta campanya que capten alguns d’aquests moments són de Flavia Gargiulo.

Activitats i signatures

El dimarts 23 d’abril, un altre dels moments que podrà gaudir la ciutadania és de l’oportunitat de parlar amb els escriptors i endur-se’n a casa el llibre signat en una de les més de 180 signatures que han organitzat les llibreries participants.

A més, la celebració s’estén al llarg de diferents dies amb les activitats que han organitzat les diferents llibreries, així com des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma s’han organitzat desenes d’activitats com contacontes, presentacions o tallers. 

Miquel Ferrer ha fet una crida a la ciutadania a viure i a gaudir d’aquesta diada ‘Sortint al carrer, visitant les llibreries i celebrant la diversitat de llibreries que tenim a la nostra ciutat en un dia tan important.’ A més ha remarcat la importància que té el gest de comprar els llibres  a les llibreries, evitant altres tipus d’establiments. 

Ubicacions de les llibreries:

Plaça de Cort

  • Literanta

Plaça Major 

  • Abacus, Gotham, Lluna, Quart Creixent, Univers del Còmic, Baobab, Drac Màgic, Quars

Plaça Marquès del Palmer 

  • Rata Corner, Casa del Libro 

Sant Miquel 

  • Embat, Come in Palma, Finis Africae, Llibres Colom, La biblioteca de Babel i Llibreria Pròpia

La Rambla

Agapea, Curolletes, El Corte Inglés, Es Raconet, Espai Caramulls, Ínsula literària, Lila i els contes, Llibreria Campus i Llibres Ramon Llull.

Via Roma 

  • La Salina 

Blanquerna

  • Little Rata

Passeig del Born 

  • La Librera del Savoy

Segueix-nos a les xarxes socials!