XXVII Setmana del llibre en català (i la dona)

La present edició (XXVII) Setmana del llibre en català (i la dona)  –de l’1 al 12 de març– , que organitza el Gremi els llibreters de Mallorca, us arribarà aquest any en un format diferent al que s’havia mantingut fins ara. En aquesta ocasió hem volgut que sigui a cada llibreria on se celebri la plasmació escrita de bona part de la nostra cultura a través de la llengua catalana.

A més enguany, com vàrem fer en l’edició passada, en què proposàvem com a eix transversal "la paraula" de Ramon Llull, hem volgut centrar-nos en la figura de la dona, amb la intenció de posar en valor el seu pes cultural i visibilitzar la qualitat, magnitud i presència que tenen les dones en la nostra societat.

Per això, a més de la vintena d'activitats diverses entre recitals, concerts, obres de teatre, etc., hem programat cada dia, de l'1 al 12 de març, una sèrie de taules rodones, conferències i xerrades centrades en les dones i la cultura. També hem posat en marxa l'activitat "Llibreria, femení singular" per vincular una escriptora a una llibreria a través d'una sèrie de propostes culturals de promoció.

Aquest nou format de la XXVII Setmana del llibre en català (i la dona) comptarà amb la participació de dotze llibreries de Palma i d’Inca, la qual cosa ens permetrà tenir un mapa i un recorregut d'activitats properes als lectors i amb una oferta d'un gran contingut cultural i divulgatiu, centrat en la llengua catalana.

Els actes de la XXVII Setmana del llibre en català (i la dona) començaran el dia 1 de març a les 18h, a la seu de l’OCB de Can Alcover,  amb la lectura del pregó a càrrec de l'escriptora i investigadora Rosa Planas.

 

Volem convidar a tothom a gaudir d'aquesta nova edició de la XXVII Setmana del llibre en català (i la dona).

Compartir: